Er DU den rustfaste klejnsmed, som vi står og mangler?

Vi søger rustfaste Klejnsmede til TIG-svejsning i tyndvæggede rør i rustfast stål.

EVAPCO Air Solutions A/S er en attraktiv og dynamisk ordreproducerende metalvarefabrik, der fremstiller rørvarmevekslere til ventilationsbranchen og procesindustrien. Vi arbejder i stål, rustfast stål, aluminium og titanium.  

Vi søger dygtige og alsidige håndværkere, der kan arbejde både selvstændigt og i mindre teams til nogle spændende og udfordrende opgaver.

Det er vigtigt, at du er en 'firmaets' medarbejder, at du er stabil og mødesikker. Vi forventer fleksibilitet, kvalitets- og ansvarsbevidsthed i arbejdstiden. Alderen er ikke væsentlig, så længe indstillingen og viljen er til stede for et godt samarbejde.  

Evapco Air Solutions A/S i Aabybro søger TIG- svejsere med solid svejseerfaring og gerne med svejseerfaring i tyndvæggede rustfaste rør.
Du skal kunne dokumentere en bred erfaring som svejser og vi lægger vægt på, at du tidligere har arbejdet med opgaver fra underleverandør-virksomhed.

Vi forventer, at du er dygtig til at løse opgaver med svejsning samt har fokus på egen effektivitet i arbejdet.
Du er skarp i kvalitetsforståelse samt tegningslæsning og vi forventer, at du er indstillet på ad hoc opgaver samt reparationsopgaver.
Du skal kunne tale og læse dansk og gerne engelsk.

For at komme i betragtning til jobbet skal du have EN 141 Rustfri tyndvægget rør certifikat. 

Evapco Air Solutions A/S kan tilbyde et varigt job under ordnede forhold i et uformelt og kammeratligt team i en flad organisation. Stort personligt ansvar og gode udviklingsmuligheder. 

Ansøgning mærket ”Rørsvejser” sendes på mail til: hp@evapco.dk.

Tilbage til forsiden

...